Jafrem Verhuur

Over ons

Jafrem is een combinatie van de voorletters van de mensen met wie, inmiddels enig eigenaar, Arjan in 2006 het bedrijf is gestart (Jessica, Arjan, Fabian, René, Esther en Marian).

Na een aantal jaren als accountant bij een bloemenimporteur te hebben gewerkt, heeft Arjan van der Weele in 2006 de overstap gemaakt naar de evenementenbranche en samen met zijn familie het bedrijf Jafrem Verhuur gestart. Inmiddels is het bedrijf een sterke speler in de markt van party- en attractieverhuur en evenementverzorging.

Het magazijn en kantoor van Jafrem Verhuur is gevestigd in Aalsmeer. Van hieruit wordt het gehele land bediend. Aangezien Arjan is geboren en getogen in Alphen aan den Rijn maar inmiddels woont in Aalsmeer, is de band met beide plaatsen sterk en bevindt zich in die gemeenten en omgeving dan ook de grootste klantengroep.

Het klantenbestand van Jafrem Verhuur bestaat zowel uit particulieren als uit bedrijven, stichtingen en gemeenten. Bij Jafrem Verhuur zijn we blij met iedere vorm van verhuren. Of het nu om 1 statafel gaat of om een bedrijfshal die omgetoverd moet worden tot feestruimte, Jafrem Verhuur regelt en ontzorgt.

Jafrem Verhuur beschikt over een groot assortiment party- en attractieverhuur benodigdheden en biedt daarnaast professionele licht- en geluidservice en catering op topniveau. En dit alles voor een scherpe prijs!

Jafrem Verhuur verzorgt o.a.:25okt2015_28